Ota yhteyttä

Fujitsu

Modernit digitaaliset palvelut edistävät kasvua

Ylitä asiakkaasi odotukset it-innovaatioiden avulla

Elämme maailmassa, joka muuttuu jatkuvasti. Organisaatioiden menestyminen ja kasvu edellyttävät hyvää sopeutumiskykyä. Uusia sovelluksia on otettava käyttöön entistä nopeammin ja uusia tuotteita ja palveluja on saatava markkinoille rivakammin kuin koskaan ennen. Datan hyödyntäminen on avainasemassa, jotta uutta liiketoimintaa syntyy ja asiakkaat pysyvät tyytyväisinä.

Tarjoamme käyttöösi useita hyödyllisiä artikkeleita, raportteja ja videoita, jotka helpottavat oman muutosstrategiasi pohdintaa. Case-esimerkit muiden yritysten onnistuneista hankkeista antavat tietoa, josta voi olla paljon hyötyä sinullekin.

Mitä nopeammin kehität uusia palveluja sitä nopeammin saat ne myyntiin

Asiakkaiden tarpeet vaihtuvat nopeasti ja heidän käyttäytymisensä muuttuu yhä vaativammaksi. Sinun on kehitettävä jatkuvasti uusia digitaalisia palveluja, jotta niiden arvo, merkitys ja kilpailukyky säilyvät. Digitaalisen kehityksen nopeuden, laadun ja luotettavuuden samanaikainen kasvattaminen on tärkeää mutta vaativaa. Teknologioiden, prosessien ja kulttuurin on muututtava nopean kehityksen vauhdissa, ja asiantuntijoiden pitää osata työskennellä tiiviissä yhteistyössä. Katso vinkkejä, miten voit edetä.

Add a text alternative here

Tie kestävään menestykseen: Uusimmat teknologiatrendit ja näkemykset

Add a text alternative here

Ota tulevaisuuden tekniikka käyttöön jo tänään: Fragile to Agile − ketteryyttä ja innovatiivisuutta

Teknologian kehitys ja uudet vuorovaikutustavat luovat hyviä mahdollisuuksia soveltaa pilvipohjaisia sovelluksia ja tekoälyratkaisuja. Kehityksen teemoissa korostuvat lisäksi kulttuuri, kestävä kehitys, etiikka ja luottamus. Kuuntele podcast, josta saat uusia näkökulmia ajankohtaisiin kysymyksiin.

Luo uutta arvoa tulevan kasvun maksimointiin

Kestävän menestyksen ja pitkäjänteisen kasvun saavuttamiseksi kaikkien organisaatioiden on luotava uutta arvoa asiakkaille ja yhteisölle. Tässä työssä data ja modernit teknologiat ovat ratkaisevassa roolissa. Myös myönteinen innovaatiokulttuuri on tärkeää.

Aluksi sinun kannattaa kartoittaa datasi sisältämät mahdollisuudet. Datan pitää olla hyvin integroitua ja helposti saatavilla, jotta se voi toimia tietolähteenä. Tavoitteena on, että pystyt kehittämään innovaatioita, jotka hyödyntävät uutta teknologiaa ja maksimoivat datan arvon. Lisäksi voit luoda kokonaan uusia liiketoimintamalleja ja palveluja.

Add a text alternative here
Previous
Previous


© 1995 -  Fujitsu Kaikki oikeudet pidätetään. Fujitsu ja Fujitsu-logo ovat Fujitsu Limitedin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity monessa maassa maailmanlaajuisesti. Muut tuote-, palvelu- ja yritysnimet voivat olla Fujitsun tai muiden yritysten tavaramerkkejä. Tämän viestin tiedot ovat julkaisupäivän tilanteen mukaiset, ja Fujitsu voi muuttaa niitä ilman erillistä ilmoitusta. Viestin aineiston tarkoitus on tiedon jakaminen eikä Fujitsu ota vastuuta sen käytöstä.