Ota yhteyttä

Fujitsu

Pilvipalvelu ja modernit sovellukset tuovat ketteryyttä ja tehoa

Näin sopeudut nopeasti jatkuvaan muutokseen

Työelämä sykkii uutta aikaa. Parhaiten menestyvät ne yritykset, jotka pystyvät omaksumaan nopeasti uudet digitaaliset liiketoimintamallit.

Joustava toimintamalli on paras mahdollinen selviytymiskeino tulevaisuudessa. Sen kautta saat säästöjä, lisäät tuottavuutta, nopeutat innovointia ja pystyt tuottamaan parempia asiakaskokemuksia. Jotta joustavuus toteutuu nopeasti ja kustannustehokkaasti sinun oltava valmis omaksumaan uusia teknologisia ratkaisuja sekä uutta osaamista ja prosesseja. Onnistut tässä pilvipalvelujen ja modernien sovellusten avulla.

Esittelemme alla artikkeleita, whitepapereita, videoita ja paljon muuta aineistoa, joka on suunniteltu auttamaan sinua strategiasi kirkastamisessa ja vauhdittamaan matkaasi kohti ketterää ja tehokasta toimintamallia.

Kustannusten ja joustavuuden optimointi pilvipalvelun avulla

Ei ole helppoa lisätä ketteryyttä ja parantaa palvelun laatua, kun samalla pitäisi alentaa kustannuksia. Tämä on kuitenkin yleinen haaste monessa organisaatiossa pandemiakauden jälkeen. Kun pitäisi saada aikaan "enemmän vähemmällä”, on isojen päätösten aika.

Vanhat infrastruktuurit ja sovellukset ovat usein tulleet tiensä päähän. Moderni pilviteknologia tukee kriittisiä prosesseja ja palveluja, ja hyvin toteutettuna sen avulla toimintaan saadaan uutta suorituskykyä. Samalla organisaatiolla on paremmat edellytykset kehittää liiketoimintaansa ja asiakaskokemusta sekä tuottaa yhteiskunnallista arvoa nopeammin kuin koskaan ennen.

Fujitsu
Fujitsu

Ketterä pilvipalvelu: parhaat käytännöt ja käyttäjätarinat

Modernisoi kriittiset järjestelmät monipilveen

Kun pilvi nousi ensimmäisen kerran vaihtoehdoksi perinteiselle palvelinteknologialle, kustannussäästöt ja tehokkuus olivat sen tärkeimmät edut. Nykyään painottuvat ketteryys ja kyky löytää pilven parhaat puolet. Katso parhaat tavat hyödyntää pilveä.

Lisää tehoa älykkäillä sovelluksilla ja automaatiolla

Organisaation tehokkuuden lisääminen ja asiakaspalvelun parantaminen edellyttävät tehokasta päätöksentekokykyä ja nopeaa sisäistä reagointia. Avainroolissa ovat demokratisoitu data ja kattava automaatio sekä älykkäät sovellukset.

Tutustu parhaisiin käytäntöihin, esimerkkeihin ja ohjeisiin.

Fujitsu
Previous
Previous


© 1995 -  Fujitsu Kaikki oikeudet pidätetään. Fujitsu ja Fujitsu-logo ovat Fujitsu Limitedin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity monessa maassa maailmanlaajuisesti. Muut tuote-, palvelu- ja yritysnimet voivat olla Fujitsun tai muiden yritysten tavaramerkkejä. Tämän viestin tiedot ovat julkaisupäivän tilanteen mukaiset, ja Fujitsu voi muuttaa niitä ilman erillistä ilmoitusta. Viestin aineiston tarkoitus on tiedon jakaminen eikä Fujitsu ota vastuuta sen käytöstä.