Ota yhteyttä

Optimoi, verkostoidu ja varmista tietoturva

Työelämä sykkii uutta aikaa. Parhaiten menestyvät ne yritykset, jotka pystyvät omaksumaan nopeasti uudet digitaaliset liiketoimintamallit. Samalla data ja muut tärkeät liiketoimintaresurssit on suojattava asianmukaisesti.

Nykyaikainen pilvipalvelu tukee kasvutavoitteitasi. Se tarkoittaa liiketoimintasi tarpeisiin suunniteltua täsmäratkaisua – julkisten pilvipalveluiden ja paikallisissa datakeskuksissa toimivien it-järjestelmien sopivaa yhdistelmää.

Fujitsu on asiantuntijakumppani, joka valikoi parhaat teknologiat ja kehittää sopivimmat ratkaisut asiakkaan liiketoiminnan vaatimusten mukaan. Autamme löytämään oikean tasapainon pilvien ja paikallisten datakeskusten välille.

Add a text alternative here

Kuuntele podcast

Tim Moody kertoo oheisessa haastattelussa lisää selvityksestä ja sen tuloksista. Kuulet kuinka organisaatiot, joilla on yhtenäinen hybridipilveen pohjautuva strategia, taklaavat riskejä, edistävät kasvua ja sopeutuvat paremmin nopeisiin markkinamuutoksiin. Tim Moody toimii Fujitsussa strategiajohtajana (Head of Global Offering Strategy).

Kuuntele podcast

Hybrid IT tarkoittaa muutosta, kehitystä ja transformaatiota

Lue lisää Hybrid IT:n käyttökohteista

Previous
Previous

Digitaalisen transformaation toteuttaja

Toimitamme kaikki kriittiset palvelut, jotka edistävät Hybrid IT:n ja pilvipalvelujen voittokulkua