Yhdistä
etätiimi
aidosti

Laadukkaat kokoukset palveluna – Microsoft Teams Rooms

Käynnissä on toimitilojen ja työtapojen myllerrys. Jo vuosia kasvanut liikkuvan työn trendi on tämän vuoden poikkeusoloissa noussut uusiin ulottuvuuksiin, etätyöstä on tullut hetkessä normi. Silti valtaosa asiantuntijatyöstä on ja tulee jatkossakin olemaan tiimityötä, ja siksi laadukkaille etäpalavereille on ehdoton tarve. Kaikenlaisissa ja kaikenkokoisissa organisaatioissa kaivataan älykästä ratkaisua, joka mahdollistaisi sujuvat ja häiriöttömät palaverit ja antaisi kaikille osallistujille edellytykset saada äänensä kuuluviin ja ideansa jaetuksi.

Microsoft Teams Rooms tarjoaa laadukkaan palaverikokemuksen HD-videoyhteydellä ja hyvällä äänenlaadulla kaikenkokoisiin neuvotteluhuoneisiin. Järjestelmä mahdollistaa digitaalisen sisällön jakamisen helposti eri laitteista. Älykkään sisältökamera-ominaisuuden avulla voidaan jopa jakaa sisältöä fyysiseltä valkotaululta tai fläppitaululta – vaikka kirjoittaja seisoisi taulun edessä. Tämä toiminto tuo fyysisen neuvotteluhuoneen ja läsnäolon hyödyt aidosti jokaiselle etäyhteydellä osallistuvalle.

Ratkaisun käyttöönotto käy helposti. Microsoftin kumppanina Fujitsu tarjoaa laadukkaat kokoukset palveluna, joka kattaa kaiken ratkaisun suunnittelusta ja lisensseistä laitteiden valintaan, toimitukseen ja asennukseen, ylläpitoon, tukeen ja parhaaseen tietoturvaan.

3.9.2020 pidetyssä webinaarissamme Fujitsun ja Microsoftin asiantuntijat käsittelivät Microsoft Teams Roomsin mahdollisuuksia ja käyttötapoja erilaisille organisaatiolle. 

Täytä lomake ja kuuntele webinaarin tallenne!

Kiitos ilmoittautumisesta!