momentum_GID_Adoption header.jpg

Adoption & Change management

Een goed verandertraject start met een duidelijke stip op de horizon. Als duidelijk is waar je naartoe wilt, dan is het maken van keuzes een stuk makkelijker en is dit ook beter uit te leggen aan de eindgebruikers. 

Dit is waar onze Adoption & Change consultants zich op richten: het wegnemen van onzekerheid en frustratie bij eindgebruikers, waardoor nieuwe tools en mogelijkheden succesvol worden gebruikt. En alleen dan wordt innovatie ingezet bij het bereiken van onze doelen!

Graag stellen we onze consultants aan je voor. Met hun kennis en passie gaan ze graag met jullie hoofdsponsor, productowner, ambassadeurs en andere eindgebruikers aan de slag gericht op de acceptatie en omarming van M365! 

Add a text alternative here
momentum_IT feestje 550x350.jpg

Boek direct een Adoption & Change workshop!

Leuk, een nieuwe tool! Maar hoe krijg je medewerkers mee in deze verandering en hoe voorkom je dat ze aan de oude vertrouwde manier blijven vasthouden? Er komt meer bij kijken dan je denkt. Om jouw organisatie hierbij op weg te helpen, hebben wij een Adoption & Change management workshop samengesteld.

Tijdens een interactief dagdeel beantwoorden we met elkaar de verschillende vragen over visie, stakeholders, communicatie, training en support. Het resultaat van de 3 uur durende workshop is de basis en contouren van een Adoption & Change management traject voor jouw organisatie. 

Teams Usage assessment

Heb jij enig idee of gebruikers het maximale uit Teams halen? Teams is namelijk zoveel meer dan alleen chatten en vergaderen! Met de Teams Usage assessment krijg je een duidelijk beeld hoe volwassen Teams wordt gebruikt in jouw organisatie. 

momentum_IT feestje 550x350.jpg