Jumittavatko
vanhat
sovellukset
yrityksesi
kehitystä?

Sovellustransformaatio tuo vanhat sovellukset tuottavaan käyttöön

Kuinka ylläpidät toimivaa ja kehittyvää sovellusympäristöä nopeasti muuttuvassa maailmassa?

Kriittisten ict-palvelujen pitää toimia moitteettomasti myös poikkeusoloissa. Vanhat sovellukset, ohjelmistot ja järjestelmät hidastavat monen organisaation kehitystä ja ovat esteenä yrityksen tehokkaalle kasvulle. Ne eivät myöskään tue joustavaa toimintaa muutostilanteissa. Mitä voit tehdä?

Application Transformation -webinaarissa 2.6.2020 asiantuntijamme kertoivat, miten voit uudistaa ja jatkokehittää juuri omaan liiketoimintaanne räätälöityjä tietojärjestelmiä nykyaikaisilla teknologioilla ja alustoilla. Samalla yrityksenne pystyy hyödyntämään maksimaalisesti vuosien mittaan tehdyt investoinnit.

Toimintamallimme perustuu automatisointiin ja koeteltuun projektimalliin, joista esitämme useita esimerkkejä Suomesta, Ruotsista ja muualta maailmasta.

Application Transformation on Fujitsun globaali palvelu, joka nopeuttaa uusien palvelujen käyttöönottoa. Se hyödyntää uusien palveluiden käyttöönotossa jo olemassa olevien järjestelmien toiminnallisuuksia sekä tietosisältöä. Palvelu poistaa myös vanhoihin järjestelmiin liittyvät ongelmat, kuten korkeat kustannukset, osaamisvajeen tai teknologian happanemisen.

Täytä lomakkeen tiedot ja kuuntele tallenne

Thank you.