momentum_banner2_lp_kysylisaa.png

Ajantasaiset tiedot kootusti päätöksenteon tukena

Muuttuvassa toimintakentässä sekä yritysten että julkisten organisaatioiden päätöksenteko tarvitsee tuekseen entistä tehokkaampaa ja luotettavampaa tietotekniikkaa. Päätöksentekoa tukevan, jalostetun tiedon pitää olla helposti saatavissa kaikille tarvitsijoille ja aivan erityisesti yritysjohdon käyttöön. 

Webcastissa 20.1.2022 kerroimme kuinka Azure Synapse Analyticsin kokoava käyttöliittymä toimii päätöksenteon tukena ja tiedolla johtamisen välineenä.

Katso tallenne, jossa Microsoftin ja Fujitsun asiantuntijat esittelevät ratkaisun erilaisia käyttötapauksia sekä käytännön esimerkin Synapsen kyvystä koota asiat eri tietolähteistä yhteen käyttöliittymään aina BI-raporttiin asti.

Yhdessä ja samassa käyttöliittymässä yhdistyvät tietojen integrointi, tietovarastot ja big datan analytiikka. Ratkaisu helpottaa oikean tiedon löytymistä olennaisesti, kun palvelun kautta voi tehdä monipuolisia hakuja erittäin laajasta tietokannasta.  

Ohjelma

  • Tervetuloa ja alustus aiheeseen; johtaja Mikko Lampinen​, Fujitsu
  • Azure Synapse − Microsoftin parhaat käyttötapaukset; Senior Cloud Solution Architect Petri Savolainen, Microsoft​
  • Kuinka kokoavan käyttöliittymän avulla voi tehdä erilaisia skenaarioita päätöksenteon tueksi; data- ja analytiikkajohtaja Jan-Erik Müller ja analytiikkamyynnistä vastaava Jouni Henriksson, Fujitsu
  • Data- ja analytiikkahankkeet edellyttävät sekä asiantuntevaa konsultointia että oikeanlaisia tekijöitä. Miten saat parhaat osaajat käyttöösi? Head of Consulting and Professional Services Jouko Seppä, Nice-business Consulting Oy
  • Q&A, yhteenveto ja tilaisuuden päätös; Mikko Lampinen​​

Webcast on tarkoitettu sekä julkishallinnon että yksityissektorin organisaatioiden

  • kehitysjohtajille ja -päälliköille
  • teknologiajohtajille ja -päälliköille
  • tiedolla johtamisesta vastaaville henkilöille

Täytä lomakkeen tiedot ja katso tallenne
 

Kiitos ilmoittautumisesta Fujitsun webcastiin "Älykkyyttä tiedolla johtamiseen"


Webcast on torstaina 20.1.2022 kello 14.00−15.30.


Saat pian sähköpostiisi vahvistusviestin, joka sisältää kalenterivarauksen. Lähetämme sinulle myöhemmin linkin, josta pääset liittymään live-webcastiin.


Tervetuloa mukaan!
Terveisin Fujitsu Finland