Kotisi voi olla valtion-hallinnon ydin

Fujitsun CaseM-asianhallintaratkaisu varmistaa valtionhallinnon toimintakyvyn myös poikkeusoloissa

Fujitsu haluaa osaamisellaan turvata suomalaisten elämänlaatua ylläpitävien ja turvaavien yritysten, organisaatioiden ja päätöksentekoelimien toiminnan myös näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa. Etätyö on muodostunut normaaliksi osaksi myös valtionhallinnon arkea, ja sen tärkeiden tehtävien on edettävä myös poikkeusoloissa. Päätöksenteko tarvitsee nyt tuekseen tehokkaita ja luotettavia ratkaisuja. 

Fujitsun CaseM-tiedonhallintaratkaisun suunnitteluvaiheessa on huomioitu asianhallinnan korkean tason vaatimukset. Näin CaseM:sta on muodostunut valmis, konfiguroitava, moderni ja modulaarinen sovellus, joka helpottaa ja nopeuttaa asiantuntijoiden työtä.

Ratkaisun modulaarisuuden ansiosta käyttöön voidaan ottaa juuri ne moduulit, joita toiminta edellyttää. Kun asianhallinnasta tulee vaivattomampaa, eikä asioiden etenemistä järjestelmässä tarvitse enää seurata niin tarkkaan, vapautuu enemmän voimavaroja itse päätöksentekoon. Fujitsun CaseM-asianhallintaratkaisu on käytössä jo useilla valtionhallinnon toimijoilla, kunnilla sekä yksityissektorin asiakkailla.

Valtionhallinnon päättäjille järjestetyssä webinaarissa kuulet, miten organisaatioiden hankkeiden valmistelu, päätöksenteko, etäkokoukset, sähköinen allekirjoittaminen ja arkistointi onnistuvat ratkaisun avulla turvallisesti ja luotettavasti. Avaamme myös CaseM:n ja tekoälyn mahdollisuuksia. 
Asiantuntijamme näyttävät käytännönläheisesti, miten CaseM-ratkaisun ominaisuudet toimivat.

Järjestimme webinaarin 5.5.2020.

Täytä lomakkeen tiedot ja kuuntele tallenne

Thank you.