momentum_Hero-image.jpg
 

Notebook är suverän – Gartner uppskattar att under 2022 kommer 80 % av kontorsanställdas datorer att vara notebooks, en ökning från 55 % under 2019. Vi är glada över att ni valt oss som partner – för att sälja våra produkter och lösningar, till exempel vår uppgraderade LIFEBOOK-serie.

Om ni inte har blivit partner ännu, så har vi gjort det enkelt för er att gå med i vår ständigt växande familj. Samarbeta med Fujitsu, och upptäck hur ni kan ta er verksamhet till oanade höjder inom den digitala ekonomin. Att gå med i Fujitsu SELECT Partner program är gratis. Läs mer om partnerskapet

 
 
momentum_Fujitsu-IT-kanalen-LP-img1.png
 
 
momentum_Fujitsu-IT-kanalen-LP-NetApp-hybridcloud-img.png
 
 
momentum_Fujitsu-IT-kanalen-LP-img-3.png
 
 
 
momentum_Fujitsu-IT-kanalen-LP-img2.png

Rekommenderade tillbehör

Thunderbolt™ 4 Port Replicator

Den första Thunderbolt™ 4 Port Replicator på marknaden erbjuder förbättrad säkerhet och fullt stöd för Intel® AMT (vPro®).

Workplace Connect Kit 2.0

Den här allt-i-ett-lösningen ger dig en bekväm och produktiv arbetsplats på kontoret

 
 
 
 

Beställ produkter – eller bli en partner

Bli en SELECT-partner idag och få direkt tillgång till en dedikerad partnerportal – inklusive ett kraftfullt bibliotek med resurser som är redo för marknaden. När du blir en Fujitsu-samarbetspartner hamnar du mitt i ett nav av spännande möjligheter för att kunna utveckla lönsamheten, generera nya intäkter och utöka din kundbas.

Om du vill bli vår nya SELECT-partner, beställa produkter eller få mer information, vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er. Tillsammans blir vi starkare!

Tack för att du fyllde i intresseformuläret.

Vi kontaktar dig snarast!

Vänliga hälsningar

Fujitsus kanalteam