Lunch & LearnOffice365 Security

Lunch & Learn: Office365 Security

Woensdag 24 juni, 11.00 - 12.30 uur

Op dit moment verandert de wereld snel en werken veel mensen thuis. Thuiswerken brengt veel nieuwe risico’s met zich mee op het gebied van security. Zo willen we het liefst op ieder mobiel apparaat toegang hebben tot vertrouwde Microsoft Office applicaties. Dit brengt alleen wel security risico's met zich mee.

 

De vertrouwde Microsoft Office applicaties worden door veel organisaties gebruikt via Office365. Een service die vanuit Microsoft Cloud wordt geleverd, waarbij het onderhoud wordt verzorgd door Microsoft. Bij zaken zoals mail, OneDrive en Sharepoint bent u dan ook afhankelijk van Microsoft als het gaat om bescherming tegen gevaarlijke zaken zoals cyberaanvallen. Als het gaat om de veiligheid van Office365 zijn er vragen die wij onszelf moeten stellen: 

  • Ben ik voldoende beschermd in Office365?
  • Welke data heb ik in Office365 en met wie deel ik ze? 
  • Hoe kan ik mijn Office365 veiliger maken? 

 

Op woensdag 24 juni van 11.00 – 12.30 uur organiseren wij een Lunch & Learn over Office365 Security. Hierin vertellen wij u, hoe uw Office365 veiliger zou kunnen worden en welke extra beveiligingsmogelijkheden er zijn. Ook is er ruimte om al uw vragen te stellen. De Lunch & Learn wordt samen met Mark Weber, Channel Sales Engineer bij Check Point, gehouden. Hij gaat o.a. spreken over de bescherming tegen bijvoorbeeld malware en phishing, en wat u daarbij nodig heeft. Daarnaast wordt er gesproken over CloudGuard SaaS en de mogelijkheid tot een demo van 30 dagen bij Fujitsu. 

 

Deelnemen aan de Lunch & Learn is heel eenvoudig en snel geregeld. U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier. 

Sprekers Lunch & Learn, Office365 Security

Mark Weber - Check Point

momentum_150 x 150 Mark Weber.jpg

Mark Weber is werkzaam in het Channel Sales team bij Check Point. Hier is hij verantwoordelijk voor alle pre-sales gerelateerde activiteiten samen met verschillende partners, zoals Fujitsu. Mark heeft 20 jaar ervaring op het gebied van Network en Endpoint security en houdt zich daarnaast bezig met de nieuwe technologieën die Check Point ontwikkeld op het gebied van Cloud en IOT security. 

Johan Pater - Fujitsu

momentum_150 x 150 Johan Pater.jpg

Johan is pre-sales security consultant bij Fujitsu. Zijn fascinatie voor informatiebeveiliging begon eerst met de techniek en vervolgens met de processen. Zijn kracht is dan ook de combinatie van proces en techniek. Door zijn kennis en ervaring is hij een goede gesprekspartner en adviseur voor klanten.

Deelnemen Lunch & Learn, 24 Juni

Thank you.