Miten hyödynnät julkipilveä hallitusti?

Parhaat käytännöt pilvistrategian rakentamiseen

Webinaari päättäjille 27.8.2020
klo 14–15

Pilvipalveluiden kokonaishallintaan tarvitaan fiksu ja harkittu strategia, mikäli halutaan ammentaa pilvestä parhaat mahdolliset hyödyt sekä välttää tietoturvan ongelmat ja odottamattomat kustannukset.

Miten minimoit julkipilven riskit? Mitä työkuormia ylipäänsä kannattaa siirtää pilveen? Miten lisäät kapasiteettia helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti? Oikean kumppanin kanssa voit rakentaa strategian, jonka avulla pilvipalveluiden käyttö sujuu hallitusti ja organisaatiosi saavuttaa pilvipalveluiden avulla halutut ajan- ja rahansäästöt.

Fujitsu hyödyntää Microsoftin Cloud Adoption Framework- eli CAF-mallia – työkaluja, dokumentaatiota ja parhaita käytäntöjä Microsoftin asiantuntijoilta, kumppaneilta ja asiakkailta. Microsoftin kumppanina olemme ensimmäisten joukossa hyödyntämässä CAF-mallia ja tarjoamme nyt laajan kumppanuutemme edut asiakkaidemme käyttöön. Fujitsulle on myös myönnetty globaalisti Microsoft Azure Expert MSP -arvo eli korkein mahdollinen Azure-ratkaisutoimittajan tunnustus, joka myönnetään vain harvoille ja valituille hallintapalvelutoimittajille.

Webinaarissamme Fujitsun ja Microsoftin asiantuntijat käsittelevät parhaita tapoja hallita julkipilveä. Mukana on myös käytännön esimerkkejä asiakkaidemme onnistumisista. Tervetuloa mukaan kuulemaan hyödyllisiä ideoita.

 

AIKA: Torstai 27.8. kello 14–15.

Webinaarin isäntä:
Tero Lehtinen
Head of Cloud Transformation
Fujitsu

Ilmoittaudu mukaan!

Kiitos ilmoittautumisesta!