momentum_Fujitsu_MasteringModernization3_sep22_KH.png

Round table event: Mastering Modernization

Venter du stadig på, at dine cloud investeringer skaber resultater?

Så er du ikke alene.

Fujitsu har spurgt 750 ledere, hvor kun 35 procent mener, at de har fået en klar ROI fra deres cloud investeringer. Hertil er hele 73 procent af lederne bekymret for, at cloud faktisk forøger kompleksiteten.

Du kan læse mere om undersøgelsen her.

Derfor får du nu muligheden for at gå i dybden og få klar indsigt i, hvordan du får højere afkast af dine nuværende eller fremtidige cloud investeringer. Det er derfor både relevant for dig, der er i begyndelsen af cloud-rejsen og dig, der allerede undervejs i rejsen. 

På Fujitsus round table event, Mastering Modernization, dykker vi ned i scenariecases og best practices sammen med vores eksperter på området.

Du vil også møde Falcks Head of IT Service Orchestration, Matias Stuven, der giver dig indsigt i Falcks cloudrejse mod agilitet og hastighed, som vigtige forudsætninger for Falcks 'Care for More 2025' strategi.

Herefter får du indblik i, hvordan cloud security bliver en strategisk integreret del af din virksomhed - og ikke bare et tilkøb. Og vi ser nærmere på, hvordan Fujitsus Well-Architected Review Assessment kan accelerere jeres Azure Cloud udbredelse og maksimere organisationens potentiale i skyen.

Tid og sted

Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby
3. november 2022
Kl. 9:30 – 13:00

Program

  • 09:30 Velkommen
  • 09:45 Falck Cloud strategi
  • 10:30 Pause
  • 10:40 Mastering Modernization (round table workshop)
  • 11:20 Pause
  • 11:30 Fujitsu Azure Well-Architected Review
  • 12:00 Cloud Modernization Security
  • 12:30 Frokost og networking

Matias Stuven, Head of IT Service Orchestration, Falck

Speaker Image

Som Falcks Head of IT Service Orchestration, har Matias været en del af beslutningsprocessen, der førte til Falck's valg af Fujitsu som cloud partner. En beslutning der understøtter Falck's 'Care for More 2025' strategi, hvor agilitet og hastighed er nøgleingredienserne.

Carsten Rasmussen, Cloud & Lead Deal Architect, Fujitsu

Speaker Image

Carsten har mere end 30 års erfaring fra bl.a. Microsoft og IBM, hvor han har arbejdet med infrastruktur og cloud løsninger for de største danske virksomheder. De mange års gennemførte projekter betyder, at Carsten kan rådgive vores kunder på den bedst tænkelige måde.

Lars Siegumfeldt, Senior Cyber Security Architect

Speaker Image

Lars er Fujitsus cyber security specialist med 20 års cyber security erfaring fra bl.a. Microsoft og Verizon og har arbejdet med store globale enterprise kunder. 

Tilmeld mig nu

Thank you.