Oivalluksia datasta

Webinaari 1

Torstai 22.3.2018 klo 14–14.45


Puhujat: Joni Ahola, Principal Solution Architect, Fujitsu ja Erno Toivanen, SAP Insights and Analytics, Fujitsu

Miten tehostat parhaiten liiketoimintaasi tiedolla? Operatiivinen analytiikka tarjoaa ratkaisuja, joita ei ole vielä laajalti hyödynnetty.

Operatiivinen analytiikka tukee ja vahvistaa päätöksentekoa osana liiketoiminnan prosesseja. Saat hyödynnettyä arvokasta dataa reaaliajassa, prosessin avainkohdissa, joissa analyyttisestä näkemyksestä on hyötyä. Tämä näkemys perustuu käyttäjän määrittelemään kyselyyn tai ennalta määriteltyihin analyysipolkuihin, jotka perustuvat nykytilanteeseen tai prosessiin.

Operatiivista analytiikkaa voidaan jalostaa yhdistämällä reaaliaikainen data muiden liiketoiminta-alueiden tietoihin, kuten aikaisempiin skenaarioihin perustuviin ennusteisiin. Mukaan voidaan myös tuoda strategista dataa, joka perustuu pidemmän ajan analyyseihin tai järjestelmän ulkopuoliseen dataan. Analyysin tulos voidaan jakaa reaaliaikaisesti tiimin jäsenten kesken tai vaikkapa nostaa esiin toimintapyyntönä toisessa liiketoimintayksikössä.

Webinaarissamme saat kuulla tarkemmin, mitä mahdollisuuksia operatiivinen analytiikka tuo yrityksellesi. Asiatuntijamme kertovat ja havainnollistavat käytännöllisesti, miten saat parhaan hyödyn SAP-analytiikkaratkaisuista. Ilmoittaudu mukaan kuulemaan tuoreita ideoita ja suosituksia.

Webinaarimme tarjoaa arvokasta tietoa seuraavista aiheista:

  • SAP Analytics -ratkaisut liiketoimintasi tehostajana
  • Live-demo: SAP Analytics Cloudin toiminnallisuudet ja hyödyt
  • S/4 HANA ja SAP Analytics Cloud: valmiit ratkaisut ja parhaat käytännöt
  • Miten SAP Analytics Cloud otetaan osaksi tiedon hyödyntämisen kulttuuria
Kiitos ilmoittautumisestasi. Saat vahvistuksen sähköpostiisi hetken kuluttua.

Käsittelemme operatiivisen analytiikan tarkemmin ja teknisemmin toisessa webinaarissamme 4.4. Fujitsun asiantuntijat Joni Ahola ja Erno Toivanen käyvät läpi tarkemmin analytiikan työvälineitä, sovellusarkkitehtuuria ja rajapintoja. Lisäksi esittelyssä on SAP Analytics Cloud -ratkaisun BW4 Live Connection -ominaisuutta. Tervetuloa syventämään osaamistasi. Lue lisää >>