Get your services up to speed

This Webinar is hosted together with ServiceNow

Webinar: Optimer dit digitale workflow med ServiceNow


Opdag fordelene ved at transformere eksisterende processer til vores moderne ServiceNow ITSM platform.

Dato: 23. Juni 2020 

Tidspunkt: Kl. 9.00 CET 

Varighed: 60 min 

En af Fujitsus klare målsætninger er at hjælpe virksomheder med at drive og accelerere deres digitale rejse på en sikker og effektiv måde. 

Service Management udvikling er en vigtig del af denne digitale transformationsrejse. Ineffektive processer og for mange gentagne indsatser er store årsager til faldende produktivitet og en forringet omkostningseffektivitet i både store og små virksomheder. Dette skaber ligeledes en del frustration og utilfredshed blandt medarbejdere, kunder og leverandører.  

Iløbet af dette Webinar vil du opnå en forståelse af, hvordan man gennem ServiceNow ITSM kan modernisere, automatisere og optimere eksisterende processer i organisationen. Herudover vil vi se nærmere på, hvordan Fujitsu har hjulpet andre virksomheder med at komme i mål med deres transformationsrejse på området.   

 

 

Program:  

9.00-9.05: Velkomst ved Fujitsu

9.05-9.20: Sådan sikrer du, at din IT-organisation leverer værdi

9.20-9.30: Den fremtidssikrede SIAM-baserede ITSM

9.30-9.50: Co-creation og den digitale transformationsrejse 

9.50-10.00: Sådan får du et integreret overblik over din servicelivscyklus med ServiceNow ITSM

momentum_jvD_hhh.PNG

Tilmelding til Webinaret

Thank you.

Indlægsholdere:

Michel Conter– Lead ITSM/Now Platform Presales Architect, Fujitsu NWE
momentum_profilbillede.png

Michel er en erfaren leder med mere end 10 års erfaring fra ICT industrien, og en solid erfaring i at arbejde med IT-infrastruktur. Han har specialiseret sig indenfor ServiceNow siden 2012, med særligt fokus på IT Service Management, IT Operations Management, og udvikling af platformen.

 

Jesper Hildebrandt, Process & Architecture Consultant, Enterprise Service Management Fujitsu DK,
momentum_profilbillede.png

Jesper er ekspert på vores serviceskatalog, og i at få systemets muligheder og kundernes behov til at mødes i den helt rette løsning. Han har arbejdet dedikeret med ServiceNow som konsulent i nogle år nu, og er meget passioneret omkring hvad fremtiden bringer indenfor IT og mobile experience.  

 

Daniel Betrian, Head of ServiceNow, Fujitsu DK
momentum_profilbillede.png

Daniel er en yderst erfaren herre når det drejer sig om ServiceNow. Han er +8 års erfaring med platformen som konsulent og leder på tværs af landegrænser. Herudover blev han i 2019 kåret som den mest eftertragtede ServiceNow arkitekt i Norden. Daniel går højt op i at sikre maksimalt udbytte af platformen udfra den enkelte kundes ønsker og ressourcer. 

Søren Lynggaard , Senior Solution Consultant ServiceNow
momentum_profilbillede.png

Gennem de seneste 8 år har Søren været på en spændende rejse hos ServiceNow, og har fra første række set ServiceNow udvikle sig til den førende ITSM platform på markedet. Før ServiceNow beskæftigede Søren sig med outsourcing af services som leder i en stor Managed Services virksomhed.