momentum_header smart contracts.jpg

Recording 'Moving beyond resilience'

The composable enterprise and anti-fragile supply chains

Organiseer als een zeester

Duurzaamheid en digital resilience gaan hand in hand. En daarbij is de transformatie naar meer duurzaamheid en weerbaarheid een reis, waarin nieuwe technologieën soms eerst heel exotisch lijken maar eigenlijk een enorme potentie hebben. Blockchain bijvoorbeeld, is veel meer dan alleen de technologie achter bitcoin. Redmer Huizinga, innovatie consultant bij Fujitsu, legt uit hoe Smart Contracts kunnen bijdragen aan bedrijfscontinuïteit.

Fujitsu heeft voor de textielindustrie de onderliggende technologie van tex.tracer gebouwd, een oplossing op basis van blockchaintechnologie die informatie van ketenpartners decentraal, onveranderlijk en transparant opslaat. De oplossing geeft inzicht voor de consument onder welke omstandigheden een T-shirt of broek is geproduceerd. De oplossing is ook geheel flexibel. In het geval van een lockdown of sancties kun je snel ketenpartijen uitsluiten of vervangen zonder dat de leverzekerheid in gevaar komt.

Presentatie gemist?

Geen probleem! We hebben de presentatie tijdens het CxO Vision Dinner opgenomen. Vul jouw gegevens in en bekijk on-demand (17 minuten)!

Vul jouw gegevens in

Bedankt!

 

Fujitsu Uvance 

De zeven belangrijke aandachtsgebieden voor het bereiken van een duurzame wereld: