Sovi tapaaminen!

Kartoitetaan organisaatiosi tilanne ja katsotaan, miten voimme yhdessä kehittää toimintojanne.

Haluan tietää hyvinvointia lisäävistä ratkaisuista »

Ihmiskeskeistä älyä terveydenhuoltoon

Väestön ikääntyessä ja huoltosuhteen muuttuessa terveydenhuolto vaatii yhä enemmän resursseja. Miten varmistetaan ihmisten hyvinvointi huomisen yhteiskunnassa? Suuri merkitys on uusimmalla teknologialla, jota hyödyntämällä voidaan tarjota parempaa hoitoa ja vähentää samalla kustannuksia. Fujitsu haluaa kehittää terveydenhuoltoalan kumppanina turvallisia ja helppokäyttöisiä palveluita ihmisten hyväksi. On aika nostaa hyvinvointi aivan uudelle tasolle.

Suuret trendit muuttavat terveydenhuoltoa

Väestön ikääntyminen

Länsimaiden väestörakenne muuttuu valtavaa vauhtia. Esimerkiksi maaseudun ja suurten kaupunkien välinen ikäero on arviolta yli kaksinkertaistunut noin 20 vuodessa. Maaseudun kunnissa keski-ikä on noin 50 vuotta ja suurimmissa kaupungeissa vähän päälle 41 vuotta. Tämä muutos aiheuttaa terveydenhuollon palveluille suuria paineita.

Väestön keskittyminen

On arvioitu, että vuonna 2050 jopa 70 prosenttia maailman ihmisistä asuu kaupungeissa. Miten varaudumme tähän isoon muutokseen? Jo nyt Suomen kartalla näkyy viisi suurta väestökeskittymää. Kaupungistuminen tuo terveydenhuollolle haasteita ja vaatii ehdottomasti uusia tapoja toimia.

Perinteiset työtavat

Terveydenhuollossa olisi aika miettiä, mitä tehdään, kuka tekee ja milloin tekee. Sote-uudistus antaa loistavan tilaisuuden kehittää uusia työtapoja. Digitalisaatio, tekoäly ja IoT antavat ennen näkemättömiä mahdollisuuksia hyödyntää terveydenhuollon ammattilaisten asiantuntemusta.

Robotisaatio

Robotisaatiota hyödyntämällä voidaan pienemmillä resursseilla hoitaa useampia potilaita. Miten tämä käytännössä tehdään? Mahdollisuuksia on monia. Robotit voivat avustaa vanhuksia tai ohjata ihmisiä oikeaan paikkaan, tai sitten auttaa ammattilaisia rutiinitöissä, jolloin jää aikaa vaativampiin tehtäviin ja asiakkaiden palvelemiseen.

Tuottava työ

Työelämä on murroksessa, ja tulevaisuuteen on katsottava uusin silmin. Huomisen tuottava työ on ajasta ja paikasta riippumatonta. Digitaalinen teknologia tarjoaa uusia ja odottamattomia ratkaisuja työn tuottavuuden parantamiseen.

Automaatio

Tulevaisuudessa automaatio kuljettaa autoa puolestamme, mutta mitä mullistuksia se tuo työelämään? Huomispäivän terveydenhuollossa automaatio tarkoittaa turvallisempaa hoitoa, kun esimerkiksi lääkehuollossa automaatti jakaa lääkkeet ja tarkkailee niiden vaikutuksia. Ihmisiä tarvitaan toki jatkossakin ymmärtämään asiakkaiden tarpeita, mutta automaatiosta on suurta apua päätöksenteossa.

Mitä Fujitsu tarjoaa terveydenhuoltoalalle?

Meiltä saat ratkaisut tiedon jakamiseen, hyödyntämiseen ja turvaamiseen yli organisaatiorajojen. Tarjoamme lisäksi kattavat ratkaisut kapasiteetin hallintaan.

Fujitsu: Kumppanisi huomisen hyvinvoinnissa

Tiedon jakaminen

Altti
Kanta-tiedon hyödyntäminen
XDS / VNA

Analytiikka

Analytiikka
Ohjelmistorobotiikka ja tekoäly
Sähköinen asiointi

Digitaalinen työympäristö

K5 pilvi- sekä hybridipalvelu
Konesalipalvelut
Työasemapalvelut

Tiedon turvaaminen

Pääsyn hallinta
Tietosuoja
Lokien hallinta

Youtube_img_1.jpg

Altti-palvelu: Ajantasainen tilannekuva sote-asiakkaan tietoihin

Sujuvasti yli organisaatiorajojen liikkuvaa potilastietoa – tätä tarvitaan tulevan soten myötä. Maakunnallinen aluetietopalvelu Altti tarjoaa ammattilaisille ajantasaisen näkymän sote-asiakkaan tietoihin, niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla.

Katso tallenne webinaarista »

(45 min)

Teknologia mullistaa terveydenhuollon

Tehokkaalla datan analysoinnilla ja prosessien digitalisoinnilla voidaan tehostaa hoitoa ja parantaa potilaiden elämänlaatua. Fujitsun Glen Koskela kertoo, millä keinoilla syntyy älykäs, ihmiskeskeinen terveydenhuolto.

Katso video »
Youtube_img_2.jpg

Sovi tapaaminen!

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää Fujitsun palveluista ja ratkaisuista terveyssektorille.

Kiitos viestistäsi! Olemme sinuun pian yhteydessä.

Copyright 1995 - 2017 FUJITSU