momentum_Fujitsu-hero-img.png
 

Varaudu digimuutokseen luotettavan kumppanin kanssa. Pohditaan yhdessä, miten työelämän murrokseen voi varautua. Integroidu tulevaisuuteen kanssamme.

 
 

Kuntien toiminta mullistuu vuonna 2023 uusien hyvinvointialueiden myötä. Kuntien tehtävistä poistuvat sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestäminen. Samalla kaupunkien ja kuntien budjetista häviää yhdessä yössä puolet. Yhtälö ei ole helppo, mutta yhteistyöllä ja oikeilla työkaluilla haasteet ovat ratkaistavissa.

Kuntien ja kaupunkien kehitys keskiössä

Kunnissa on muutoksen keskellä mahdollisuus siirtyä kohti kuntalaislähtöisiä palveluita. Fujitsu on mukana digiympäristön muutoksessa kehittämässä kuntien ja kaupunkien toimintaa tehokkaiden digitaalisten ratkaisujen avulla.

Haluamme auttaa kuntia ja kaupunkeja rakentamaan ihmiskeskeisempää, älykkäämpää yhteiskuntaa.

On ymmärrettävää, että muutos tuo tullessaan myös epävarmuustekijöitä. Digitalisaatioon ja muihin kuntakenttää ravistaviin muutoksiin varaudut parhaiten luotettavan asiantuntijakumppanin kanssa.

 
 
momentum_Millainen-on-tulevaisuuden-kunta-webinaari.png
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
momentum_blogikivela540x380.jpg
 
momentum_Fujitsu-Webcast-Data-analytiikka.png
 
 
 
 
 
 
 

Tilaa kunnallesi digitilannekatsaus


Missä kuntasi menee? Onko digitalisaatiosi alkuvaiheessa vai kaipaako jokin yksittäinen palvelu viilausta? Tilaa meiltä ilmainen kartoitustapaaminen, niin katsotaan yhdessä juuri sinun kunnallesi olennaiset osa-alueet. Saat tapaamisesta yhteenvedon, jonka pohjalta sinulla on halutessasi mahdollisuus jatkaa kanssamme kuntasi kehittämistä tehokkailla digitaalisilla ratkaisuilla.

Noin kahden tunnin mittainen tilannekatsaus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään.

Kiitos yhteydenotostanne. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.